AA AMLII BLOG

Slik setter du på falske vipper

Slik setter du på falske vipper

Et par falske øyevipper gjør deg festklar på 1-2-3. Her er trikset som funker hver gang.

Bøy dine egne vipper

Hvis du har veldig rette øyevipper, bør du bøye dem med en vippetang før du tar på de falske vippene, ellers vil ikke de to blandes sammen like pent. To par sprikende vipper er neppe den looken du er ute etter.

Start med mascara og eyeliner

En del vipper kommer med en klar stripe til å lime mot øyelokket, mens andre har en svart, litt tykkere stripe. For at denne stripa ikke skal synes til slutt, lønner det seg ofte å kombinere falske vipper med en eyeliner.

Limet er nøkkelen

Ta øyevippene ut fra esken med en pinsett og hold dem med pinsetten mens du tar på en tynn stripe lim. Du trenger veldig lite lim, men litt mer på endene enn på resten av stripa.

  • Så kommer selve nøkkelen til suksess: La limet tørke!

Det skal ikke bli helt tørt, men klissete, så la det tørke i 15-30 sekunder. Prøver du å sette på vippene før limet har fått bli skikkelig klebrig, vil det være mye vanskeligere å få vippene til å sitte.

Start i midten

Bruk så pinsetten til å ankre vippene helt inntil vipperøttene dine. Se ned mens du plasserer midten av vippen midt på din egen vippekant.

Så kan du bruke pinsetten til å plassere ytre og indre del av vippene. Press forsiktig mot øyelokket, slik at limet får sjansen til å klebe seg fast.

Bruk bakenden av vippene eller fingrene til å presse vippekanten med lim mot øyelokket mens du lar limet tørke. Pass ekstra godt på at endene setter seg på riktig sted så du ikke får gliper.

For å «gifte» vippene med dine ekte, kan du klemme dem sammen med fingrene eller påføre mascara.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *